Teutë Halili me zërin e veçantë, sjell në një projekt këngët “Another love” dhe “Wicked game” - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

29/03/2021 18:22

Teutë Halili me zërin e veçantë, sjell në një projekt këngët “Another love” dhe “Wicked game”

Rozë

Gazeta Express

29/03/2021 18:22

Teutë Halili sjell cover këngët “Another love” dhe “Wicked game”

Teutë Halili është emër i ri në skenën muzikore, por vokali i saj i veçantë është mjaft premtues.

Lexo Edhe:

Si debutim në muzikë ajo ka zgjedhur të sjell cover dy këngët “Another love” nga Tom Odell dhe “Wicked game” nga Chris Isaak.

Këto dy këngë, Teuta i ka sjellë me një videoklip.

Klipi është realizuar në një shtëpi të braktisur, derisa edhe vetë tekstet e këngëve flasin për një dashuri të humbur.