Tetë gjëra që vërtetë do t’ju ​​befasojnë nëse ndonjëherë vendosni ta vizitoni Amerikën - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

21/08/2021 16:38

Tetë gjëra që vërtetë do t’ju ​​befasojnë nëse ndonjëherë vendosni ta vizitoni Amerikën

Fun

Gazeta Express

21/08/2021 16:38

Shumë evropianë habiten kur vizitojnë për herë të parë Shtetet e Bashkuara.

Edhe pse ne jemi të ngjashëm në shumë mënyra, ka gjëra që në SHBA ende ndryshojnë nga ato në Evropë dhe pjesën tjetër të botës.

Lexo Edhe:

Çmimet në supermarkete, për shembull, janë diçka që mund të jetë shumë konfuze.

Më poshtë, lexoni 8 gjëra interesante që e bëjnë Amerikën specifike.

Bakshishe 


Biskota në formë të bukës


Monedhat

Sasia e ushqimit

Guaskat e banjove

Çmimet