Testi i një agjenti të FBI'së: Pinë të dy të njëjtin pije, pse burri vdiq dhe gruaja jo? - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

14/01/2021 9:44

Testi i një agjenti të FBI’së: Pinë të dy të njëjtin pije, pse burri vdiq dhe gruaja jo?

Fun

Gazeta Express

14/01/2021 9:44

Një burrë dhe një grua shkuan në një restorant për darkë. Ndërsa ata ishin në pritje të pjatës kryesore, ajo porositi 5 pije me akull sepse ishte shumë e etur. Gruaja piu 4 prej tyre menjëherë, ndërsa burri piu vetëm një. Pas pak minutash njeriu u sëmur dhe vdiq. Mjekët thanë që të gjitha pijet ishin e helmuese.

Pyetje:

Pse gruaja ishte akoma gjallë kur burri vdiq? Lexoni përsëri me kujdes.

Përgjigjja.

Helmi ishte në akull. Meqenëse gruaja i piu shpejt pijet e saj, akulli nuk kishte kohë të shkrihej. Burri piu ngadalë dhe helmi u shkri në pijen e tij.