Televizioni T7 dhe Gazeta Express shpallin konkurs për 5 agjentë të shitjes - Gazeta Express
string(75) "televizioni-t7-dhe-gazeta-express-shpallin-konkurs-per-5-agjente-te-shitjes"

Televizioni T7 dhe Gazeta Express shpallin konkurs për 5 agjentë të shitjes

Lajme

Gazeta Express

26/05/2022 15:20

Televizioni T7 dhe Gazeta Express shpallin konkurs për 5 agjentë të shitjes në Departamentin e Marketingut.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Lexo Edhe:

Të hulumtojë tregun dhe të gjejë klientë të rinj
Të vizitojë klientët dhe të bëjë prezantimin e ofertave /shërbimeve të T7 & Gazeta Express
Të përgatitë kontratat
Të përgatitë raporte për aktivitetin e punës dhe të raportojë te drejtori i Marketingut

Për t’u konsideruar për këtë pozitë, kandidati duhet të ketë përvojën, shkathtësitë, njohuritë si në vijim:

Të ketë mbaruar së paku shkollimin e mesëm
Njohuri bazike për reklamimin kreativ dhe tregun medial
– Shkathtësi në kompjuter
– Shkathtësi analitike
– Aftësi për të komunikuar në mënyrë profesionale
– Aftësi për t’iu kushtuar vëmendje detajeve si dhe për të siguruar saktësinë e raporteve dhe të dhënave
– Aftësi për të punuar nën presion.

Kandidati/ja i/e suksesshëm do t’i bashkëngjitet një ekipi miqësor dhe profesional, ku do të zgjerojë dijen dhe do zhvillohet bashkë me kompaninë.

Aplikimi bëhet përmes e-mailit – [email protected]
CV-te mund t’i dërgoni deri me datën 3 Qershor 2022.

Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen do të njoftohen për intervistë.