Teknologjitë më të reja bashkëkohore në ndihmesë të pacienteve në Spitalin Amerikan - Gazeta Express

Teknologjitë më të reja bashkëkohore në ndihmesë të pacienteve në Spitalin Amerikan

Shneta

Gazeta Express

15/09/2021 13:29

Shërbimeve cilësore të Spitalit Amerikan Kosovë i bashkangjiten edhe teknologjitë më të reja bashkohore në ndihmesë të pacientëve. Departamentit të Urologjise tashmë i është ofruar mundesia e kryerjes së intervenimeve nëpërmjet përdorimit të aparaturave moderne më të fundit. Auriga Holmium Laser, ekipit e urologeve të Spitalit Amerikan në Kosovë të udhëhequr nga Dr.Ajet Xhafa i lejon tashmë të kryejë intervenimet urologjike nëpërmjet përdorimit të lazerit duke u mundësuar pacienteve të perfitojne nga kjo risi bashkohore.

Lazeri Holmium është metoda më e mire per copëtimin e te gjithe  gurëve në kanalin e veshkes(ureter) ose brenda në veshkë.Me ndihmen e një kamere shumë te vogël  e cila quhet ureterorenoskopi flexible mund të shkojmë në cdo cep të veshkes dhe te bëjmë thyrjen e cdo guri.Ureterorenoskopia flexible e prodhuar nga kompania gjigande Olympus na lejon që të shohim 360 gradë brenda në veshkë.

Lexo Edhe:

Tashmë në Kosovë operacionet e gurëve ne veshka dhe operacionet e zmadhimit të prostates do të bëhen me teknologjine me te fundit ne treg me lazerin Auriga XL 50 Ëatt e prodhuar nga kompania e madhe amerikane Boston Scintific.

Për të mësuar më shumë për keto metoda dhe per trajtimin e duhur për problemet tuaja për gurë në veshka, zmadhim të prostates, ngushtim të kanalit te urinës, heqjen e tumoreve të rrugeve urinare,mund të lini takim në departamentin e  urologjise ne Spitalin Amerikan Kosove me Urologun e diplomuar në Turqi  Dr Ajet Xhafa.

Gjithashtu na ndiqni sonte në oren 18:00 në emisionin Shëndeti në RTV Dukagjini.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten

https://www.facebook.com/SpitaliAmerikanKosove/ – Facebook

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com/ – Web

/artikull i sponsorizuar/