Teatri Kombëtar miraton repertorin artistik 2020 - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

12/02/2020 14:51

Teatri Kombëtar miraton repertorin artistik 2020

Arte

Gazeta Express

12/02/2020 14:51

Teatri Kombëtar i Kosovës njofton se Këshillit Drejtues i TKK-së pas propozimeve të projekteve nga ana e menaxhmentit e ka miratuar repertorin artistik për vitin 2020

TKK do t’i ketë këto shfaqje gjatë këtij viti.

Poashtu Këshilli Drejtues ka miratuar raportin e jurisë vlerësuese për përzgjedhjen e koncepteve regjisoriale për “Skenën e vogël 2020”, në mbledhjen e mbajtur më 7 shkurt.

Projekti vjetor është hartuar konform kërkesave të “Ligjit të teatrove” dhe “Rregullores së skenës së vogël”.