Teatri i Gjilanit/ Programi për muajin tetor - Gazeta Express
string(43) "teatri-i-gjilanit-programi-per-muajin-tetor"

Arte

Gazeta Express

05/10/2022 14:06

Teatri i Gjilanit/ Programi për muajin tetor

Arte

Gazeta Express

05/10/2022 14:06

Nga data 5 deri më 29 tetor do të ketë shfaqje të një pas njëshme në Teatrin e Qytetit të Gjilanit. “Viganët”, është shfaqja që sot e hapë programin për këtë muaj. Regjinë e shfaqjes e ka bërë Ilir Bokshi , dhe është përmbledhje e këngëve kreshnike.

“Loja e martesës”, “E vërteta”, “Tregimi Zoologjik”, “a.y.l.an”, “Gënjeshtër pas gënjeshtre”, “Kosovo for Dummies”, “Our Son” dhe “The Handke Project” janë të gjitha shfaqjet që do të luhen në Teatrin e Gjilanit këtë muaj.

Lexo Edhe:

“The Handke Project” e cila luhet më 28 tetor, është shfaqje që ka rezultuar e suksesshme edhe jashtë Kosovës, duke qenë pjesëmarrëse edhe në Teatrot e skenat tjera jashtë vendit ton.

/Gazeta Express