Takimi i vitit, Brad Pitt dhe Jennifer Aniston flirtojnë bashkë në një skenë: Mendoj se je shumë seksi - Gazeta Express

Takimi i vitit, Brad Pitt dhe Jennifer Aniston flirtojnë bashkë në një skenë: Mendoj se je shumë seksi

Gazeta Express

18/09/2020 12:15

Jennifer Aniston dhe Brad Pitt u takuan virtualisht.

Pitt mori rolin e Brad Hamilton, i luajtur fillimisht nga Gjykatësi Reinhold, ndërsa ish-gruaja e tij Jennifer, luajti mbretëreshën seksi të shkollës së mesme Linda Barrett.

Si pjesë e skenarit Jenn iu drejtua Brad-it: Ç`kemi Brad, e di që je shumë seksi?

Ai qeshi i sikletosur. Si për ironi të fatit, ose i zgjedhur qëllimisht nga drejtuesi Morgan Freeman, edhe roli që Pitt mori, quhej Brad.

Jennifer e tha fjalinë me seriozitet e futur në rol, por fansat e ish-çiftit aq deshën.

Shanset që të dy të jenë bashkë janë të vogla. Pitt është lidhur me modelen Nicole Poturalski, 27 vjeçe, nënë e një djali.