Superjahti i Jeff Bezos është aq i madh sa ka nevojë për jahtin e vet - Gazeta Express

Superjahti i Jeff Bezos është aq i madh sa ka nevojë për jahtin e vet

Lajme

Gazeta Express

13/05/2021 8:11

Jeff Bezos ka blerë një jaht që kushton 500 milionë dollarë.

Njeriu më i pasur në botë ka zgjedhur një mejt lundrues 127 metër të gjatë dhe aq masiv, sa ka nevojë për një “jaht mbështetës” me një helikopter.

Kompania holandeze që prodhon jahtet luksoze, Oceanco, nuk ka publikuar shumë detaje rreth jahtit, të quajtur Project 721.

Sipas Bloomberg, pasuria totale neto e Bezos është 200 miliardë dollarë dhe aksionet e Amazon, u rritën me 75% vitin e kaluar pasi pandemia e drejtoi sjelljen e konsumatorit në favor të kompanisë.