Super shpërblime këtë muaj në Petrol Company - Gazeta Express
string(44) "super-shperblime-kete-muaj-ne-petrol-company"

Super shpërblime këtë muaj në Petrol Company

Shkurt e Shqip

Gazeta Express

20/05/2021 13:27

Super shpërblime këtë muaj në Petrol Company: Iphone 12, Sony Playstation 4, Trotinet Elektrik, Biçikletë, Televizor si dhe Jackpot BANESË në fund të vitit

Nga data 31 Maj deri më 3 Qershor duke luajtur me aplikacion do të shpërblehen qindra klientë të Petrol Company, për katër ditë rresht.

Lexo Edhe:

Të gjithë klientët e Petrol Company të cilët janë të pajisur me Vip Card qoftë fizike apo virtuale në vazhdimësi gëzojnë zbritje në derivate deri në 6.5% në liter.

Klientët të cilët janë aktiv dhe që vazhdojnë të furnizohen me më shumë derivate gjatë gjithë muajit, përveq zbritjeve dhe bonuseve kanë mundësi më të mëdha për të fituar shpërblime nga më të ndryshmet në lojë shpëblyese e cila zhvillohet për 4 ditë rresht (31 Maj deri më 3 Qershor). Sa më shumë shpenzoni në Petrol Company Shpk, keni aq më shumë mundësi për të fituar.

Tashmë shumë klientë fituan shpërblime të ndryshme, luani edhe ju sepse pjesëmarrja në lojë është shumë e thjeshtë:  Shkarko aplikacionin, regjistrohu dhe furnizohu në Petrol Company, kështu do të bëheni njëri ndër fituesit e shumë shpërblimeve të muajit maj, po ashtu do t’i jepni vetës mundësi për të fituar fituar #JACKPOT#BANESË në fund të vitit :

 1. Iphone 12 –  x1
 2. Sony Playstation 4 –  x1
 3. Trotinet Elektrik –  x1
 4. Biçikletë –  x1
 5. Televizor  – x1
 6. Smartphone  – x1
 7. Veturë Elektrike për fëmijë  – x1
 8. Tablet  –  x1
 9. Akomodime për 2 persona në Venus Hotel –  x3
 10. Radio për veturë  – x1
 11. Dëgjuese  – x1
 12. Vouchera 10 Litra Derivate   – x10
 13. Pica në Be Happy Restaurant si dhe Banesë Jackpot në fund të vitit  – x20

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, mund të drejtoheni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

/artikull i sponsorizuar/