Stone, artisti i grimit që shndërrohet në ikona të ndryshme - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

28/07/2020 14:38

Stone, artisti i grimit që shndërrohet në ikona të ndryshme

Rozë

Gazeta Express

28/07/2020 14:38

Gazetare: Albulena Demaku

Alexis Stone është një artist grim i cili është aq i aftë sa që ai praktikisht mund të shndërrohet në këdo, përfshirë edhe personazhe të filmit dhe figura historike.

Alexis nga Manchesteri është një personazh me një ndikim të madh në rrjetet sociale.

Ai famën e arriti kur filloi të praktikojë punën e tij prej artisti duke shndërruar vetën e tij në ikona të ndryshme si, Leonardo DiCaprio e Adele./#gjesi