Spitali Amerikan në Kosovë me fushatë sensibilizuese në Ditën Ndërkombëtare të Diabetit - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

14/11/2021 14:30

Spitali Amerikan në Kosovë me fushatë sensibilizuese në Ditën Ndërkombëtare të Diabetit

Shneta

Gazeta Express

14/11/2021 14:30

Sot në ditën ndërkombëtare të Diabetit, Spitali Amerikan në Kosovë ka vazhduar fushatën e sensibilizimit për kujdesin e veçantë që të gjithe duhet të tregojnë ndaj shëndetit.

Pranë qytetarëve dhe në kujdes të gjëndjes së tyre shëndetësore sot ne prezantuam pakon e diabetit e cila ështe në vlerë 40 euro si dhe ofruam falas matje të glicemise dhe të presionit të gjakut.

Lexo Edhe:

Pakoja e Endokrinologjike është e vlefshme nga data 14 Nëntor deri në datën 30 Nëntor 2021.Pakoja endokrinologjike përmban.

Glicemi esellHba1cLipidogramAlt (SGPT)Ast (SGOT)CreatinemiaAzotemiaVizite endokrinologuTenda jonë do te qëndrojë e hapur sot në sheshin Zahir Pajaziti deri në orën 16:00.

Ejani na vizitoni për më shumë informacion.Gjithashtu mund të na kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan#perqafojejeten

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en

/Artikull i sponsorizuar/