Spitali Amerikan me ofertë speciale në prag të 8 Marsit - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

01/03/2020 12:24

Spitali Amerikan me ofertë speciale në prag të 8 Marsit

Lajme

Gazeta Express

01/03/2020 12:24

Per nënat, motrat, shoqet dhe koleget tona, në prag të festës së 8 Marsit, Spitali Amerikan në Kosovë sjell paketën promocionale që ju mundëson të gjitha shërbimet diagnostike 30% më lirë.

Kjo pako do të jetë e vlefshme prej datës 1 Mars deri në datë 10 Mars.
Për më shumë informacion kontaktoni ne inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513

Spitali Amerikan,Përqafoje Jetën!
#spitaliamerikan #perqafojejeten