Sot pritet të miratohet nevoja e Ligjit për mbrojtjen e popullsisë - Gazeta Express

Gazeta Express

20/10/2020 11:05

Sot pritet të miratohet nevoja e Ligjit për mbrojtjen e popullsisë

Gazeta Express

20/10/2020 11:05

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur në rend dite propozimin e Qeverisë për ndryshime në Ligjin për mbrojtjen e popullsisë nga sëmundjet ngjitëse.

Në seancën e sotme, propozimi i sjell me procedurë të shpejtë do ta kalon filtrin e nevojës ndërsa më pas vijon faza e shqyrtimit të amendamenteve. Me këtë propozim parashikohet detyrimi për mbajtjen e maskave, kufizimi i grumbullimeve pas orës 22 dhe ndalesa e grumbullimeve familjare.