Sondazhi që tregon se sa bëhen nervoz kosovarët - Gazeta Express

Sondazhi që tregon se sa bëhen nervoz kosovarët

Lajme

Gazeta Express

12/06/2021 22:16

Një sondazh i kompanisë analitike amerikane ‘Gallup’ ka treguar se kosovarët bëhen mesatarisht nervoz, në krahasim me shtetet e tjera.

Në pyetjen se sa kanë shprehur emocionet negative, 17% e kosovarëve i janë përgjigjur pozitivisht sondazhit të kompanisë amerikane, shkruan Gazeta Express.

Ndërkaq, 26% e banorëve të Shqipërisë kanë thënë se kanë shprehur nervozën e tyre gjatë ditës së djeshme.

Vendi në të cilin më së shumti është shprehur nervoza një ditë përpara survejimit është Turqia (40%).

Ndërkaq, përqindjet e banorëve të shteteve të rajonit që kanë shprehur emocionet e tyre një ditë përpara sondazhit janë si vijojnë: Serbia (20%), Bosnja dhe Hercegovina (22%), Maqedonia e Veriut (25%) dhe Mali i Zi (33%). /Gazeta Express/