Slaveski: Virusi është një katastrofë shëndetësore, mendoj se duhen masa më kufizuese - Gazeta Express

Slaveski: Virusi është një katastrofë shëndetësore, mendoj se duhen masa më kufizuese

Gazeta Express

19/10/2020 21:26

Profesori Trajko Slaveski në 24 Analiza theksoi se në vendin tonë për ditë dhe javë shkalla e covid-19 pozitiv tejkalon 20 përqind. Ai beson se në këtë situatë me mbi 400 pozitive çdo ditë, protokolli i OBSH-së për monitorimin e kontakteve nuk mund të zbatohet më.

“Kjo është një katastrofë shëndetësore. Asnjë konsensus nuk mund të arrihet në këtë situatë, veçanërisht me njerëzit që nënvlerësojnë sëmundjen, nuk besojnë në të, besojnë në komplote dhe mendoj se duhen masa më kufizuese. “Përndryshe, ekonomia do të vuajë edhe më shumë,” tha Slavevski.