S'ka më falje, prej sot KRU 'Prishtina" nis me shkyçjen e të gjithë konsumatorëve borxhlinj - Gazeta Express
string(87) "ska-me-falje-prej-sot-kru-prishtina-nis-me-shkycjen-e-te-gjithe-konsumatoreve-borxhlinj"

Lajme

Gazeta Express

08/12/2022 10:02

S’ka më falje, prej sot KRU ‘Prishtina” nis me shkyçjen e të gjithë konsumatorëve borxhlinj

Lajme

Gazeta Express

08/12/2022 10:02

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ sh.a. ka bërë të ditur se me lehtësimin e masave epidemiologjike nga COVID-19, kompanisë i është hapur rruga që nga sot të fillojë me shkyçjen e borxhlinjve nga shërbimet e ujit.

Ujësjellësi këtë vendim e bazoi duke u thirrur në vendimin e Autoriteti Rregullator të Shërbimeve të Ujit (ARRU) ku është pezulluar vendimi i datës 29 mars 2022.

Lexo Edhe:

“Meqenëse Qeveria e Republikës së Kosovës ka bërë lehtësimin e masave epidemiologjike nga Covid-19, konsiderohet se situata në Kosovë për sa i përket rrezikut nga pandemia është reduktuar dhe se aktivitet shoqërore dhe institucionale i janë kthyer normalitetit sikur në kohën e para pandemisë”- thuhet në njoftim.