Sjelljet e njerëzve të kënaqur me veten e tyre - Gazeta Express
string(46) "sjelljet-e-njerezve-te-kenaqur-me-veten-e-tyre"

Sjelljet e njerëzve të kënaqur me veten e tyre

Fun

Gazeta Express

31/05/2023 23:17

Ndjenja e mirë për veten është të duash personin që ju jeni, brenda dhe jashtë.

Sigurisht, kjo nuk është e thjeshtë, është punë e vështirë dhe kërkon disa rregulla të rëndësishme që përfshijnë një ndryshim radikal të mendimeve, ndjenjave dhe veprimeve.

Lexo Edhe:

Është një çështje e perspektivës mendore për të mësuar sesi të vendosni veten në një mënyrë pozitive ndaj të tjerëve, veten dhe realitetin.

Sjelljet e njerëzve, të cilët janë të kënaqur me veten e tyre:

1) Pranojnë veten siç janë dhe rezultatet që kanë arritur deri më tani

2) E pranojnë jetën ashtu siç është

3) Mësojnë të përshtaten me rrethanat

4) Angazhohen për t’u përmirësuar

5) Pranojnë disfatat

6) Festojnë fitoret

7) Pranojnë të tjerët ashtu siç janë

8) Dokumentojnë çdo gjë që ndodh në botë

9) Kanë besim në potencialin e tyre