Situata në Jarinje përmes pamjeve - Gazeta Express

Situata në Jarinje përmes pamjeve

Lajme

Gazeta Express

20/09/2021 9:48

Policia e Kosovës mëngjesin e së hënës ka filluar zbatimin e vendimit të qeverisë së Kosovës për reciprocitetin në targa me Serbinë.

Në kufirin në Jarinje policia është duke ndaluar hyrjen e veturave me targa ‘KS’, dhe duke u vendosur të njëjtave targa të përkohshme ‘RKS’, ose ndryshe nuk lejohen të hyjnë në Kosovë.

Lexo Edhe:

Derisa në kundërshtim me vendimin e qeverisë qytetarë të Serbisë, kanë bllokuar rrugën me kamionë.

Kjo është gjendja e deritashme atje në baze të videove dhe fotografive: