Situata me Covid problematike në zonat rurale të Durrësit - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

20/01/2021 13:57

Situata me Covid problematike në zonat rurale të Durrësit

Shqiperi

Gazeta Express

20/01/2021 13:57

Durrësi është një ndër qarqet me numrin më të lartë të të infektuarve me koronavirus.

Raportohet se tashmë pacientët e infektuar me Covid në Durrës, marrin shërbimin në pavijonin e veçantë që është hapur në spital.

Ndër të tjera ai thekson se burimet pranë institutit të shërbimit epidemiologjik i kanë konfirmuar se me uljen e temperaturave është shtuar të qytetarëve të infektuar me Covid.

Po ashtu, mësohet se Manza, Ishmi dhe fshatrat e Shijakut janë dhe zonat më problematike.

Thuajse të gjitha institucionet kanë persona të infektuar por nuk ka asnjë institucion të bllokuar nga covidi.