Sipërmarresi Shkelzen Shala, i cili zotëron restorantet dhe hotelet më të mira në kryeqytet - Gazeta Express
string(90) "sipermarresi-shkelzen-shala-i-cili-zoteron-restorantet-dhe-hotelet-me-te-mira-ne-kryeqytet"

Shkurt e Shqip

Gazeta Express

31/03/2021 16:07

Sipërmarresi Shkelzen Shala, i cili zotëron restorantet dhe hotelet më të mira në kryeqytet

Shkurt e Shqip

Gazeta Express

31/03/2021 16:07

Sipërmarresia në të gjitha vendet e botës është një punë dhe përgjegjësi shumë e madhe dhe ajo në të shpeshtën e rasteve devijon.


Në vendin tonë kemi shumë sipërmarrës dhe njëri nga ata është Shkëlzen Shala i cili zotëron restorantet dhe hotelet më të mira në Kryeqytet.

Lexo Edhe:

Në diskutim e sipër Shkëlzeni thot se është i bindur që me kulaitetin dhe profesionalizmin qe ai ka instaluar në bizneset e tij është gjëja e cila i ka shtuar vlerë vendit ku ai operon.

Shkëlzeni i ka në pronësi “Hotel Garden”, “Garden Downtown”, “Soul bar, vegan&more”, “Garden Open Kitchen” dhe së fundmi biznesin e bukurisë që ka të bëjë kryesisht me femrat, fondatina “Base of Sweden” i cili ka bërë bujë të madhe.

/artikull i sponsorizuar/