Si u përshëndeten sot Thaçi e Vuçiqi? - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 12:08

Si u përshëndeten sot Thaçi e Vuçiqi?

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 12:08

Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë, Aleksandër Vuçiq kishin një përshëndetje të “ftohtë” pas ceremonisë së nënshkrimit për hapjen e linjës hekurudhore në Munih.

Më poshtë mund të shihni momentin kur dy presidentët përshëndeten njëri me tjetrin.Ndryshe, presidenti Thaçi deklaroi se kjo marrëveshje është një hap tjetër i arritjeve të Kosovës për zhvillim ekonomik.