Si të largoni erën e keqe nga këpucët, mësoni sekretin e vogël - Gazeta Express

Gazeta Express

27/09/2020 9:24

Si të largoni erën e keqe nga këpucët, mësoni sekretin e vogël

Gazeta Express

27/09/2020 9:24

Një palë këpucë të bukura, elegante, me taka nuk mund të shoqërohen me një aromë të pakëndshme kur i heq nga këmbët.

Por çfarë të bësh?

Është fare e thjeshtë, vendosni një bustinë çaji.

Për të larguar erën e këmbëve, ky është një sekret shumë i këndshëm dhe elegant: pasi të jenë tharë bustinat e çajit, vendosi brenda këpucëve për 24 orë.