Si nuk e kishim vënë re më parë? Ka vetëm 10 lloje posterash të filmave - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

04/02/2020 22:18

Si nuk e kishim vënë re më parë? Ka vetëm 10 lloje posterash të filmave

Fun

Gazeta Express

04/02/2020 22:18

Një përdorues në Twitter, me profesion fotograf, zbuloi se kur vjen puna te posterat, filmat nuk ndryshojnë shumë. Postimi i tij është bërë viral dhe njerëzit s’po iu besojnë syve si nuk e kishin vënë re më përpara. Siç mund ta shihni në vijim, ka 10 lloje posterash.

1- Portokalli dhe blu

2- Këmbët seksi

3- Polic dhe ngjyra të turbullta

4- Çifte që mbështeten te njëri-tjetri

5- Një shpinë e zezë

6- Fustan i kuq

7- E zezë dhe portokalli

8- Trishtim, mendime të trazuara

9- Syri

10- E verdhë

Bonus: Tom Cruise në profil