Shumë të qeshura, muzikë e valle në mbrëmjen e Pogradecit në ‘’Soirée’’ - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

19/04/2021 13:55

Shumë të qeshura, muzikë e valle në mbrëmjen e Pogradecit në ‘’Soirée’’

Rozë

Gazeta Express

19/04/2021 13:55

Mbrëmjen e kësaj të shtune në Soirée me Jonida Shehun dhe Genc Salihun ishin mbledhur miq pogradecarë për të folur për qytetin e tyre të zemrës.

Ata kanë promovuar qytetin frymëzues dhe romantik duke nxjerrë në pah karakteristika shumë të veçanta për pogradecarët dhe natyrën e tyre, shkruan GazetaExpress.

Lexo Edhe:

Krahas bisedave të këndshme nuk munguan të qeshurat, këngët e valet duke përquar shumë pozitivitet nga ekrani për shikuesit e T7 dhe ABC/GazetaExpress/