“Shtetrrethimi”, shfaqja e re në Teatrin e Prizrenit “Bekim Fehmiu” - Gazeta Express

“Shtetrrethimi”, shfaqja e re në Teatrin e Prizrenit “Bekim Fehmiu”

Gazeta Express

25/11/2020 13:00

Gjithçka po shkonte sipas planit, me aktivitetet dhe shfaqjet e parapara në Teatrit e Prizrenit “Bekim Fehmiu”, gjersa karantina ndali në gjysmë të gjitha. E dhimbshme që mos të ketë aktivitete kulturore dhe artistët të mos kenë mundësinë që artin e tyre ta prezantojnë para artdashësve. Por, ja që kjo situatë përfshiu të gjithë.

Gazetare: Hana Marteti – Shala

Fetah Paçarizi, drejtor i Teatrit “Bekim Fehmiu, tha se pengesat që kanë hasur gjatë kësaj periudhe kanë qenë të shumta.

Shfaqja e re për të cilën po punohet në këtë teatër është “Shtetrrethimi”, me regji të Fatos Berishës.