Shqiptohen 287 sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar - Gazeta Express
string(62) "shqiptohen-287-sanksione-per-tejkalim-te-shpejtesise-se-lejuar"

Shqiptohen 287 sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Ballina

Gazeta Express

03/10/2022 13:26

Gjatë ditës së djeshme (03.10.2022) Ministria e Punëve të Brendshme realizoi kontrollim të përforcuar aksional në tërë terrirorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e shoferëve të cilët qarkullojnë me shpejtësi më të madhe nga e shpejtësia e lejuar.

Në këtë aksion janë sanksionuar 287 shoferë, prej tyre katërmbëdhjetë kanë qarkulluar me shpejtësi mbi 50 km në orë nga shpejtësia e lejuar, kurse tre shoferë ka qarkulluar me shpejtësi mbi 70 km në orë nga e lejuara. Poashtu është konstatuar se 193 shoferë e kanë tejkaluar shpejtësinë e qarkullimit në vende të banimit kurse 94 jashtë vendeve të banimit.
Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Nga MPB apelojnë deri te të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Lexo Edhe: