Shqiptarit i bëhet banesa shkrumb e hi, gjatë propozimit romantik për martesë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

07/08/2020 15:35

Shqiptarit i bëhet banesa shkrumb e hi, gjatë propozimit romantik për martesë

Lajme

Gazeta Express

07/08/2020 15:35

Shqiptarit i digjet banesa gjatë propozimit për martesë.

Albert Ndreu, shqiptari që jeton në Sheffield të Britanisë së Madhe, ka kaluar dy javë duke planifikuar në detaje propozimin që deshi t’i bëjë të dashurës së tij, Valerija Madeviq.

Ndreu vendosi që ta befasojë atë duke e mbushur dhomën me qirinj dhe 60 balonë, shkruan The Telegraph, përcjellë Klan Kosova.Gjithçka po shkonte sipas planit deri në momentin kur banesa u përfshi nga flaka prej qirinjve, të cilët krijonin formën e fjalisë “a martohesh me mua?”

Me gjithë pengesat, Ndreu u ulë në gjunjë dhe i propozoi Valerija Madeviqit për martesë, e cila iu përgjigj me PO.“Nuk shkoi ashtu siç e kam menduar, por ajo tha po, dita mori një kthesë të papritur, por në fund përfundoi ashtu si dëshiroja të shkonte” ka deklaruar Ndreu.Ai shtoi se kjo çfarë i ka ndodhur atij shpreson që të shërbejë si paralajmërim për ata të cilët kanë shumë dashuri ose shumë qirinj.Tani çifti janë duke qëndruar tek të afërmit e tij.