Shqiptarët që ndërtuan Libanin dhe modernizuan shtetin e Lindjes së Mesme - Gazeta Express

Shqiptarët që ndërtuan Libanin dhe modernizuan shtetin e Lindjes së Mesme

Lajme

Gazeta Express

05/08/2020 20:53

Shpërthimi në Bejrut shkatërroi veprën e inxhinierit Filip Shiroka, i cili projektoi skelën e portit të kryeqytetit libanez, që ishte nga më të mëdhatë në Lindjen e Mesme.

Shqiptarë të tjerë kanë hise të madhe në modernizimin e shtetit, shkruan Klan Kosova.

Për të flet ish-korrespodenti i Rilindjes në këtë pjesë të botës, Nehat Islami.