Shpallje publike për propozimet e çmimeve në letërsi dhe çmimit kombëtar ‘Azem Shkreli’ - Gazeta Express
string(85) "shpallje-publike-per-propozimet-e-cmimeve-ne-letersi-dhe-cmimit-kombetar-azem-shkreli"

Arte

Gazeta Express

06/12/2023 15:58

Shpallje publike për propozimet e çmimeve në letërsi dhe çmimit kombëtar ‘Azem Shkreli’

Arte

Gazeta Express

06/12/2023 15:58

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur shpallje publike për propozimet e çmimit kombëtar letrar për vepër jetësore “Azem Shkreli” dhe për çmimet tjera për letërsi për vitin 2023.

Nominimet mund të bëhen nga:

Lexo Edhe:

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës;

Instituti Albanologjik i Prishtinës;

Biblioteka Kombëtare e Kosovës;

Fakulteti i Filologjisë i Universitetit të Prishtinës;

Shtëpitë botuese të Kosovës;

Redaksitë e gazetave dhe revistave letrare-kulturore të Kosovës;

Asociacionet e shkrimtarëve që veprojnë brenda territorit të Kosovës;

OJQ-të që merren me veprimtari kulturore në Kosovë;

Personalitetet me reputacion publik;

Autorët e Veprave Letrare.

Propozimi me shkrim duhet të dërgohet nga data 5 dhjetor 2023 deri me 5 janar 2024.