Shoqet hipin me vinç në spital për ta befasuar shoqen me kancer - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

16/10/2020 8:24

Shoqet hipin me vinç në spital për ta befasuar shoqen me kancer

Lajme

Gazeta Express

16/10/2020 8:24

Një grup miqsh marrin me qira një vinç për të befasuar pacienten me kancer në spital.

Gratë e morën me qira vinçin për të ‘vizituar’ një shoqe me kancer, e cila ka qenë në një spital në Argjentinë për dy muaj.

Pandemia e koronavirusit ka bërë që vizitat të jenë të kufizuara dhe megjithëse miqtë qëndrojnë në kontakt me Gabrielan, 52 vjeçe, përmes thirrjeve video, gratë donin të bënin diçka të veçantë.

Ata kishin vinçin të vendosur nën dritaren e dhomës së saj të gjumit në Spitalin Fleming dhe e surprizuan Gabriele me një ‘injeksion inkurajimi’ për të vazhduar luftën e saj kundër kancerit gjatë krizës shëndetësore.

Të 12 gratë, të cilat mbanin balona dhe banderola, të gjitha kanë qenë shoqe për më shumë se 10 vjet, pasi janë takuar përmes një grupi drejtues nga La Plata.

“Ideja erdhi nga nevoja për ta vizituar atë, izolimi po bëhej shumë i gjatë. Ne ndamë dhe kaluam shumë kohë së bashku, ne i përkasim një grupi drejtues dhe na mungon shumë, ”tha Patricia, një nga anëtarët e grupit në një intervistë për Telefé.

Faleminderit që morët kohë për të lexuar këtë artikull “Miqtë punësojnë vinç për të befasuar pacientin me kancer në spital”.

Për më shumë, në-minutat, Lajme Ndërkombëtare, Kombëtare dhe Lokale, vizitoni faqen e internetit të Euro Weekly News. /Gazeta Express/