Shoferi shkakton kaos në qendër të Moskës – bllokoi rrugën dhe metronë me kamion sepse punëdhënësi po ia vononte rrogën - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

28/01/2020 7:24

Shoferi shkakton kaos në qendër të Moskës – bllokoi rrugën dhe metronë me kamion sepse punëdhënësi po ia vononte rrogën

Ballina

Gazeta Express

28/01/2020 7:24

Në Moskë, një burrë bllokoi një rrugë afër një stacioni të metrosë.

Si pasojë, një kamion me rimorkio e bëri të pamundur lëvizjen e makinave dhe tramvajeve në një rrugë shumë të ngjeshur.

Sipas mediave, burri bllokoi rrugën për shkak të mos pagesës së pagës nga punëdhënësi i tij, gjë të cilën ua tha kalimtarëve, derisa gjendej në “kulmin” e kamionit.

Dhe pas veprimit të tij, që zgjati rreth gjysmë ore, erdhi deri te një marrëveshje.

Punëdhënësi arriti të arrijë një marrëveshje me shoferin, kamioni u hoq, trafiku u normalizua dhe policia intervistoi protestuesin.