Shkup, të premten bllokada të reja me mbi 200 autobusë - Gazeta Express
string(53) "shkup-te-premten-bllokada-te-reja-me-mbi-200-autobuse"

Ballina

Gazeta Express

29/11/2022 16:00

Shkup, të premten bllokada të reja me mbi 200 autobusë

Ballina

Gazeta Express

29/11/2022 16:00

Vizita e presidentit gjerman, Shtajnmajer në vend është arsyeja që protesta të shtyhet dhe të vazhdojë të premten, thotë drejtori i Ndërmarrjes Private “Slloboda Prevoz”, Lenin Jovanovski.

Siç thotë, kryetares Arsovska i japin afat që deri të premten ta paguajë borxhin prej 2 milionë eurove.

Lexo Edhe:

Në qoftë se mjetet financiare nuk transferohen në xhirollogari, në të gjitha udhëkryqet kryesore në Shkup të premten do të parkohen mbi 200 autobusë të transportuesve të të dyja shoqatave “Slloboda Prevoz” dhe “Makekspres”, duke paralizuar gjithë kryeqytetin, paralajmërojnë transportuesit privatë.