Shikoni si do dukeshin femrat e showbiz-it shqiptar kur të plaken - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

29/06/2020 13:42

Shikoni si do dukeshin femrat e showbiz-it shqiptar kur të plaken

Rozë

Gazeta Express

29/06/2020 13:42

Pasi eksperimentuam si do dukeshin VIP-at në gjininë e kundërt dhe si do dukeshin disa nga djemtë e showbiz-it kur të plaken, erdhi koha të eksperimentojmë me disa nga femrat shqiptare të estradës. Kemi zgjedhur disa nga femrat më “in” të momentit. Ndryshe nga djemtë, shumica e vajzave qëllojnë thuajse me të njeëtën bukuri, sigurisht përveç disa rrudhave të cilat janë mëse normale. Shikoni në fotot më poshtë vajzat e showbiz-it do në moshë më të madhe: