Shikoni në qendër për 20 sekonda, çfarë po shihni? - Gazeta Express

Gazeta Express

30/07/2020 12:24

Me i fundit

Shikoni në qendër për 20 sekonda, çfarë po shihni?

Gazeta Express

30/07/2020 12:24

Një iluzion do ju lë të fokusuar në momentin që ju filloni të shikoni për 20 sekonda.

Një fotografi shfaq disa vija të rregullta në mes, por anash fillojë të thyhen, nëse shikoni për 20 sekonda do të shihni diçka tjetër.

Lexo Edhe:

PRESSING

Që të shihni se çfarë po ndodhë, njerëzit provojnë që të shikojnë në qendër për 15 deri në 30 sekonda.

Në fillim duket si një fotografi normale por në momentin që fokusoheni, do të shihni ndryshimin e saj dhe do ju mahnitë.

Pasi që të shikoni në qendër të fotografisë, pjesa e rregullt e vijave do të fillojë që të ndahen si ato që janë të vendosura mbrapa.