Shërbimet e imazherisë - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

22/11/2021 12:35

Shërbimet e imazherisë

Shneta

Gazeta Express

22/11/2021 12:35

Departamenti i Imazherisë së Avancuar në Spitalin Amerikan prej vitesh, është një nga departamentet kryesore, i cili përcakton diagnostikimin e shumë sëmundjeve dhe marrjen e vendimit për trajtimin e tyre.

Në Spitalin Amerikan stafi i mjekëve radiologë dhe teknikë të specializuar bazuar edhe në aparaturat më moderne të imazherisë ofrojnë maksimumin e precizionit në mbështetjen me imazhe të diagnostikimit të saktë.

Lexo Edhe:

Shërbimet dhe ekzaminimet qe Departamenti i Radiologjisë ofron:

*Rezonance Manjetike
*Tomografi e Kompjuterizuar (Skaner)
*CT Kardiake
*Mamografi
*Densitometri e kockës
*Ekografi / Doppler
*Grafi Dixhitale

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan#perqafojejeten

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en

/Artikull i sponzorizuar/