Shërbimet e imazherisë në Spital Amerikan - Gazeta Express

Shërbimet e imazherisë në Spital Amerikan

Shneta

Gazeta Express

10/09/2021 13:31

Departamenti i Imazherisë së Avancuar në Spitalin Amerikan prej vitesh, është një nga departamentet kryesore, i cili përcakton diagnostikimin e shumë sëmundjeve dhe marrjen e vendimit për trajtimin e tyre.

Në Spitalin Amerikan stafi i mjekëve radiologë dhe teknikë të specializuar bazuar edhe në aparaturat më moderne të imazherisë ofrojnë maksimumin e precizionit në mbështetjen me imazhe të diagnostikimit të saktë.

Lexo Edhe:

Shërbimet dhe ekzaminimet qe Departamenti i Radiologjisë ofron:

*Rezonance Manjetike

*Tomografi e Kompjuterizuar (Skaner)

*CT Kardiake

*Mamografi

*Densitometri e kockës

*Ekografi / Doppler

*Grafi Dixhitale

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten

https://www.facebook.com/SpitaliAmerikanKosove/ – Facebook

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com/ – Web