SHËNIM I DITËS SË ZJARRFIKËSVE TË MAQEDONISË. – 20 MAJI. - Gazeta Express
string(52) "shenim-i-dites-se-zjarrfikesve-te-maqedonise-20-maji"

SHËNIM I DITËS SË ZJARRFIKËSVE TË MAQEDONISË. – 20 MAJI.

Maqedoni

Gazeta Express

20/05/2024 10:04

Në Brigadën zjarrfikëse të Qytetit të Shkupit sot do të shënohet Dita e zjarrfikësve të Maqedonisë. – 20 Maji.

“Me 20 maj, Ditën e zjarrfikësve, u japim përkrahje dhe mirënjohje zjarrfikësve të cilët çdo ditë japin maksimumin për të mbrojtur qytetin tonë dhe sigurinë tonë. Shprehim mirënjohjen tonë për zjarrfikësit nga Brigada e zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit për kontributin e tyre të parezervë në shoqëri”, njoftoi Qyteti i Shkupit.

Lexo Edhe: