Shëndeti mendor i Biden, trend në rrjetet sociale - Gazeta Express
string(48) "shendeti-mendor-i-biden-trend-ne-rrjetet-sociale"

Lajme

Gazeta Express

20/06/2024 8:22

Shëndeti mendor i Biden, trend në rrjetet sociale

Lajme

Gazeta Express

20/06/2024 8:22

Kritikat ndaj shëndetit mendor të 81-vjeçarit të Joe Biden e kanë ndjekur atë gjatë gjithë presidencës së tij, me akuzat se ai ishte shumë i moshuar për postin.

Shumë nga këto pretendime supozohet se mbështeten nga video të presidentit amerikan duke vepruar në mënyrë të çuditshme, por ato zakonisht ose manipulohen ose nxirren jashtë kontekstit.

Lexo Edhe:

Një video synon të tregojë Bidenin duke fjetur gjatë një interviste të drejtpërdrejtë, por kjo video është fabrikuar, duke lidhur dy video të ndryshme.

Duhet theksuar gjithashtu se rivali i tij kryesor në garën presidenciale, Donald Trump, nuk është shumë prapa tij në moshën 78-vjeçare.

Gjithsesi, Evropa do t’i ndjekë nga afër zgjedhjet e nëntorit për shkak të lidhjeve të forta që BE-ja dhe shtetet individuale evropiane kanë me SHBA-në – jo vetëm ekonomikisht, por përmes NATO-s dhe mbështetjes reciproke të Ukrainës kundër pushtimit rus.