Sfidat për të realizuar një fotografi perfekte për Instagram - Gazeta Express

Sfidat për të realizuar një fotografi perfekte për Instagram

Fun

Gazeta Express

30/05/2020 16:33

Një modele ka publikuar fotografi qesharake të cilat ofrojnë një pamje të prapaskenave të nevojshme për realizimin e fotografive për në Twitter.

Vienna, e cila ka më shumë se 150,000 ndjekës në aplikacion, postoi një seri imazhesh në Twitter të cilat zbulojnë rezultatet finale pas shumë përpjekjeve dhe provave.

Ajo ka bërë një ballafaqim mes imazheve ‘të përsosura’ dhe imazheve të provës.