"Sfida e rezistencës", Nita dhe Dea thyejnë rekordin, paratë e fituara i dhurojnë për fëmijët me autizëm në Kosovë - Gazeta Express
string(110) "sfida-e-rezistences-nita-dhe-dea-thyejne-rekordin-parate-e-fituara-i-dhurojne-per-femijet-me-autizem-ne-kosove"

Rozë

Gazeta Express

04/02/2023 15:39

“Sfida e rezistencës”, Nita dhe Dea thyejnë rekordin, paratë e fituara i dhurojnë për fëmijët me autizëm në Kosovë

Rozë

Gazeta Express

04/02/2023 15:39

Sfida e rezistencës” ishte loja e radhës e caktuar nga “Vëllai i Madh” për banorët e Big Brother VIP Albania. Në përfundim, Nita dhe Dea qëndruan 14 orë e 52 minuta dhe vendosën që paratë e fituara t’i dhurojnë për fëmijët me autizëm në Kosovë.

Në oborrin e shtëpisë u vendos një strukturë, në të cilën ndodheshin 13 llamba dhe 13 butona për secilin banorë. Në momentin që butoni shtypej, ai bëhet i kuq dhe kur lëshohej kthehet në gjendjen fillestare, në ngjyrë të gjelbër që do të thotë se ata që e lëshonin s’kualifikoheshin nga loja. Personi i cili reziston më gjatë duke mbajtur butonin shtypur, do të fitonte 2 mijë e 500 euro.

Lexo Edhe:

Theksojmë që në lojë ishin të përfshirë të gjithë banorët, dy të tjerë që rezistuan gjatë ishin edhe Efi dhe Armaldo me nga 12 orë.