Seriali ‘Rrushe’ vjen me episodin e ri në gjirafaVideo! - Gazeta Express

Seriali ‘Rrushe’ vjen me episodin e ri në gjirafaVideo!

Arte

Gazeta Express

05/09/2021 20:51

Pas episodit të kaluar të serialit, atij të shtatëmbëdhjetë që ishte mjaft emocion tek ne, patjetër që nuk duhet humbur këtë të fundit që u shfaq sonte në T7 nga ora 20:00 dhe që e gjeni nga ora 21:00 në gjirafaVideo.com

Në këtë episode shohim se gjërat nuk mund të arrihen gjithmonë vetë dhe se ndihma e miqve përkatësisht familjes është më se e nevojshme. Ky episod në qendër të vëmendjes ka pikën lidhëse të shumë ndodhive në të kaluaren, officer Gashin. Si shumë herë, edhe kësaj radhe i shërbehet një informacion që ja lejon të e luaj “lojën” e tij të ofrimit të informatës për një çmim. Ndërkohë, Vesa edhe pse u shtri në spital nuk e ka në plan të ndalet së kërkuari të vërtetën e plotë. Të njetën e do edhe Berati për të, por se në çfarë situatash gjenden këto personzhe më shumë tregon vetw episodi i tetëmbëdhjetë.

Lexo Edhe:

Më poshtë gjeni episodin e 18-të më radhë të serialit “Rrushe”.