Seria e katërt e filmave edukativ / Kino Lumbardhi - Gazeta Express
string(48) "seria-e-katert-e-filmave-edukativ-kino-lumbardhi"

Seria e katërt e filmave edukativ / Kino Lumbardhi

Arte

Gazeta Express

15/04/2024 14:58

Nesër në orën 20:00 shfaqet filmi i katërt i serisë edukative të filmave prezantuar nga vullnetarë të klubit të fimit Lee Sailor dhe Rita Bekqeli.

Në këtë sesion prezantohet një film i zhanrit aksion-komedi me zero buxhet nga Uganda që ka fituar status kulti për energjinë e tij tërheqëse dhe efektet DIY. I vendosur në lagjen e varfër Wakaliga të Kampalas, ai shfaq një vorbull sekuencash aksionesh të shkëlqyera, ku tregimi sillet rreth kërkimit për vrasësin misterioz të kapitenit Alex, një hero ushtarak lokal.

Lexo Edhe:

Përgatitur për studentë të shkollës së mesme dhe përcjellur nga prezantime dhe diskutime, programi synon të lehtësojë kuptimin, analizën dhe formimin e kritikës për filmat e shfaqur.

Prezantimet dhe diskutimet bëhen në gjuhën shqipe dhe angleze.