Seria e filmave në Kino ‘Lumbardhi’ - Gazeta Express
string(33) "seria-e-filmave-ne-kino-lumbardhi"

Seria e filmave në Kino ‘Lumbardhi’

Arte

Gazeta Express

01/04/2024 15:48

Nesër në orën 19:00 shfaqet filmi i tretë i serisë edukative të filmave prezantuar nga vullnetarë të klubit të fimit Lee Sailor dhe Rita Bekqeli në Kino Lumbardhi.

Në shfaqjen e tretë, një komedi, ngjarja ka në sfond Berlinin e kohës së Luftës së Ftohtë. Filmi ndjek një udhëheqës ekzekutiv të Coca-Colës, i ngarkuar me menaxhimin e një situate të vështirë që përfshin vajzën e shefit të tij, e cila bie në dashuri me një komunist të ri nga Gjermania Lindore.

Lexo Edhe:

Përgatitur për studentë të shkollës së mesme dhe përcjellur nga prezantime dhe diskutime, moduli synon të lehtësojë kuptimin, analizën dhe formimin e kritikës për filmat e shfaqur.

Prezantimet dhe diskutimet bëhen në gjuhën shqipe dhe angleze.