Serbia nesër pritet t'i zbusë masat Anti-Covid - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

08/04/2021 15:32

Serbia nesër pritet t’i zbusë masat Anti-Covid

Lajme

Gazeta Express

08/04/2021 15:32

Nesër do të mbahet mbledhja e Shtabit të Krizave në Serbi, në të cilën do të diskutohet situata aktuale epidemiologjike, si dhe masat kundër Covid-19.

Tanjug raporton se në këtë mbledhje pritet të zbuten masat kundër virusit.

Kryeministrja e vendit, Ana Brnabiq tha se flet pothuajse çdo ditë me pjesën mjekësore të Shtabit të Krizave dhe e di se cili është pozicioni i tyre.

Po ashtu ajo vuri në dukje se nuk ka nevojë për futjen e detyrimit të vaksinimit në Serbi.