Sejdiu: Mbi 400 mijë persona i besuan projektit VV - LDK, filloni punën - Gazeta Express

Sejdiu: Mbi 400 mijë persona i besuan projektit VV – LDK, filloni punën

Lajme

Gazeta Express

06/12/2019 13:46

Ish-deputeti Korab Sejdiu ka shkruar se mbi 400 mijë persona i kanë besuar projektit VV – LDK në zgjedhjet e gjashtë tetorit, derisa të dy partitë duhet të kenë veprime të menjëhershme dhe progres të pavonuar për Kosovë, raporton Gazeta Express

Sejdiu ka shkruar në Facebook se VV-ja e LDK-ja nuk meritojnë spektakle dhe fyerje publike të ndërsjella të nivelit adoleshent, por, veprime e që së bashku të fillojnë punën.