Seanca për prokurorinë publike vazhdon me pauza - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 12:29

Me i fundit

Seanca për prokurorinë publike vazhdon me pauza

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 12:29

Pa u mbushur 30 minuta të plota nga vazhdimi i seancës për votimin e Ligjit për Prokurorisë Publike, kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi ndërpreu përsëri seancën dhe caktoi një orë pauzë, përcjell GazetaEpress.

Pauza kësaj radhe erdhi me kërkesë të kordinatorit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski i cili kërkoi që ministrja e drejtësisë, Renata Deskoska të jetë prezente dhe të arsyetojë propozim ligjin i cil siç tha ai, duhet të hyjë në fuqi pas katër muajve, ndërsa po miratohet me procedurë të shkurtuar./GazetaExpress/

Besmir Lika