Së shpejti do të jemi në gjendje të fitojmë para edhe përmes Twitter - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

27/04/2021 2:07

Së shpejti do të jemi në gjendje të fitojmë para edhe përmes Twitter

AutoTech

Gazeta Express

27/04/2021 2:07

Falë një përdoruesi të Twitter, ne tani e dimë se si Twitter synon të zbatojë opsionin tip.

Jack Dorsey dhe ekipi nga Twitter vazhdimisht po mendojnë për mënyra se si ata mund të rrisin numrin e përdoruesve, por edhe të fitojnë para nga popullariteti dhe baza e tanishme e madhe e përdoruesve të këtij rrjeti.

Ndër opsionet e reja të mundshme, mundësia e fillimit të grupeve është përmendur për disa kohë, në mënyrë që të lidhë përdoruesit me të njëjtat interesa si sportet, muzika etj., Por edhe dy mundësi falë të cilave përdoruesit e atij rrjeti mund të fillojnë të fitojnë paratë

Një nga këto opsione janë të ashtuquajturit super-ndjekës, përkatësisht një pajtim në rrjet dhe profile me të cilat ndjekësit do të merrnin disa përmbajtje ekskluzive që nuk do të ishin në dispozicion për ata që nuk do të paguajnë pajtimin.

Një tjetër mundësi e tillë duhet t’u lejojë të gjithë përdoruesve të Twitter të informojnë njerëzit që ndjekin dhe punën e të cilëve vlerësojnë. Falë një përdoruesi të këtij rrjeti, këtë javë mësuam se si duhet të duket opsioni i dhënies së një informacioni për përdoruesit e Twitter.

Një ikonë kartëmonedhe duhet të shfaqet në profilin e rrjetit social, në të majtë të opsioneve për gjurmim, njoftim dhe ikona me tre pika (klikimi mbi të hap opsione të reja në këtë rrjet). Duke klikuar miun, domethënë duke prekur gishtin në ekranin e telefonit dhe tabletës nga ajo ikonë, do të shfaqet një listë e disa platformave përmes të cilave përdoruesit do të jenë në gjendje të paguajnë. Midis tyre është Cash App (CEO i të cilit është shefi i Twitter Dorsey) i ndjekur nga Bandcamp, Patreon, PayPal dhe Venmo.

Përveç vetë Twitter-it, kjo kompani po përgatit një këshillë të ngjashme për të dhënë një informacion brenda konkurrencës së saj Clubhouse – Twitter Spaces.

Twitter është ende i heshtur për opsionet e reja, kështu që nuk dihet se kur ata mund të shtojnë një mundësi pagese tipike në profilet e përdoruesve dhe nuk dihet nëse ky opsion do të jetë i disponueshëm për të gjithë përdoruesit ose vetëm për disa nga ata më të njohur, me më shumë ndjekësit.