Sakrificat për bukurinë, vuajtjet që i duronin gratë për të përmirësuar pamjen - Gazeta Express

Gazeta Express

24/10/2020 13:22

Sakrificat për bukurinë, vuajtjet që i duronin gratë për të përmirësuar pamjen

Gazeta Express

24/10/2020 13:22

Thënia se “dikush duhet të vuaj për të qenë e bukur” është padyshim e papërshtatshme për këtë set fotografish të vjetra.

Fotogaleria tregon trajtimet ekstreme të bukurisë dhe garderobën e çuditshme që zgjidhnin gratë e viteve 50 për t’u dukur në modë dhe të bukura.

Imazhet sjellin gratë britanike dhe amerikane, në ato që sot njihen me emrin sallone bukurie.