Sabri Fejzullahu i këndon Prishtinës - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

25/04/2020 21:02

Sabri Fejzullahu i këndon Prishtinës

Lajme

Gazeta Express

25/04/2020 21:02

Ka nisur koncerti i këngëtarit të mirënjohur Sabriu Fejzullahu për Prishtinën.

Në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, Fejzullahu po përkujdeset që në këtë kohë pandemie, t’i argëtojnë të gjithë qytetarët e Kosovës dhe më gjerë.

Ju mund ta ndiqni performancën e drejtpërdrejt të këngëtarit të mirënjohur prishtinas, në Facebook.